Jelena Isinbajeva (31) uskoro će postati mama. "Sovjetski sport" prenosi da je svetska rekorderka u skoku s motkom prethodne nedelje bila gost na atletskoj smotri u Volgogradu i da je mini široka haljina na cvetove otkrila da je trudna.

Na direktno pitanje da li će je stanje u kome se trenutno nalazi, a o kome se već uveliko bruji na društvenim mrežama, sprečiti da obavlja ulogu počasnog gradonačelnika Sočija, koju je dobila pred održavanje Zimskih olimpijskih igara u tom gradu, šarmantna Ruskinja samo je uz osmeh odgovorila: "Nemam komentar, sve je u najboljem redu!"

Mediji su odmah podsetili na izjavu Isinbajeve koju je dala pre nekoliko meseci da bi volela da se ostvari u ulozi majke pre Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Ono što mnogo više kopka njene fanove je ko je otac. Mediji spekulišu da je to ruski bacač koplja Nikita Petinov, koji je čak osam godina mlađi od Isinbajeve. Zgodni Petinov zagonetno se smešio na molbu ruskih medija da potvrdi ili opovrgne govorkanja da li će uskoro postati otac.

"Nemam nikakav komentar", samo je izgovori mladi ruski atletičar.

Isinbajeva je u bogatoj karijeri, između ostalog, osvojila dva zlata na Olimpijskim igrama i tri najsjajnija odličja na Svetskim šampionatima, uključujući i na poslednjem, u Moskvi 2013. godine.