Ostali sportovi

"Sobalio" medveda od 250 kila i kaže: Dobro smo, možda je on gore prošao!

Izvor mondo.rs

Alekseja Gončarova u ringu očekuje čovek, koji bez problema spusti zver u parter. Pogledajte.


Maksim "Pobesneli Maks" Novoselov najavio je ulazak u MMA konkurenciju na zanimljiv način - video snimkom na kom se po sibirskoj zimi rve sa medvedom!

Zver, koja je završila na leđima nakon što ju je "Mad Max" uhvatio za grkljan, trebalo je da nagovesti šta će se majstoru ruske borilačke veštine "sambo", Alekseju Gončarovu, dogoditi 29. novembra u "VTB areni" u Moskvi.

Borba dvojice gorostasa, kojoj će prethoditi sudar Aleksandera Emelijanenka - brata legendarnog MMA šampiona Fedora - i nacionalnog rekordera u dizanju tegova Mihaila Kokljajeva, biće prenošena uživo na ruskoj televiziji "RenTV".

"Ovaj medved je medved za borbe", rekao je Novoselov na početku video snimka.

"Bio je to dobar rival za mene. Ima 250 kilograma. Nijedan od nas nije zadobio povrede. Možda je medvedu bilo malo teže. Retko se sreće čovekoliki medved kao što sam ja", rekao je Novoselov.

Novoselov, 46-godišnjak rodom iz Čeljabinska, nije ulazio u ring od kada je početkom juna tehničkim nokautom u prvoj rundi deklasirao našeg Aleksandra Aleksića.

Od tada, borac koji je 1993. osuđen na 14 godina zatvora zbog optužbi za ubistvo, a potom proveo i 2012. iza rešetaka zbog učešća u lancu prodaje droge, trebalo je da se bori prošlog oktobra sa Dmitrijem "Spasiocem" Smoljakovim, ali je otkazao učešće zbog, kako je naveo, problema sa zdravljem.

Novoselov je, u međuvremenu, "napucao" veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, na kojima se naizmenično hvali društvom atraktivnih devojaka i nekonvencionalnih metoda treninga, poput rvanja sa medvedima ili vitlanja sekirama.

Tom prilikom, umalo je odsekao ruku sparing partneru, koji je potom više puta operisan.

Njegov skor u ringu je 9-2.

Tagovi