Ostali sportovi

U Seulu rezultat nije bio bitan - UIGRAVANJE već JESTE

Izvor mondo.rs

Najiskusnija rukometašica Srbije Katarina Tomašević ocenila je pripremni turnir u Seulu pred početak Svetskog prvenstva u Japanu.

Fenomenalna Katarina Tomašević
Izvor: MN Press

Još nekoliko dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva za rukometašice u Japanu. Srbija će u subotu rano ujutru (07.00 časova) odmeriti snage sa Angolom i tako započeti vrlo težak put ka medaljama i Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine.

Najbolje rukometašice Srbije prethodnih dana učestvovale su na pripremnom turniru u Seulu. Najiskusnija u dresu sa državnim grbom, golman Katarina Tomašević, zadovoljna je urađenim u duelima sa Južnom Korejom (27:26), Rusijom (25:43) i Mađarskom (25:23):


"Turnir je bio jako dobar. Poslužile su nam tri utakmice sa izuzetno kvalitetnim protivnicima ga da vidimo gde smo. Iskoristile smo vreme za uigravanje i ono što je planirano za Svetsko prvenstvo. Rezultat nam nije bio prioritet, najvažnije je bilo da isprobamo sve varijante koje ćemo koristiti i u Japanu. Prva utakmica na svakom takmičenju je najvažnija. Čeka nas izuzetno nezgodan protivnik Angola. Fokusirane smo na njih, imamo izuzetno tešku grupu, tako da ćemo ić iz meča u meč", kaže iskusni čuvar mreže našeg tima.