Ostali sportovi

Šoštar zahvalio za pomoć Partizanu: Ova agonija mora da stane!

Izvor mondo.rs

Aleksandar Šoštar poslao poruku zahvalnosti košarkaškoj i fudbalskoj sekciji crno-belih.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Košarkaški klub Partizan donirao je ovog vikenda mazut da bi igrači Vaterpolo kluba Partizan mogli da treniraju na Banjici, a nekoliko sati posle pružanja te pomoći oglasio se Aleksandar Šoštar.

Ove nedelje smeneni predsednik Upravnog odbora VK Partizan, koji tvrdi da je odluka o njegovoj smeni "ništavna, kao i sve druge", zahvalio je košarkaškoj sekciji na reakciji i naglasio da će problem vaterpolista uskoro biti rešen unutar Sportskog društva Partizan.

"Ova agonija mora da stane", naveo je Šoštar u poruci dostavljenoj medijima i u kojoj je poslao poruku zahvalnosti i funkcionerima FK Partizan, koju prenosimo u celosti:

"Poštovani,

Povodom vesti da će KK Partizan pomoći Vaterpolo Klub sa milion dinara, želim da iskažem najiskreniju i najdublju zahvalnost KK Partizan na ovakvom gestu. Vaterpolo Klub Partizan jeste naš najtrofejniji sportski kolektiv i poznato je u kakvim se problemima nalazi svih ovih godina, a pogotovo ovih poslednjih dana.

Vama i Fudbalskom Klubu, ovakvi sukobi unutar porodice nisu potrebni, i siguran sam da ćemo vrlo brzo, uz pomoć Sportskog Društva, rešiti ovaj problem. Ova agonija mora da stane.

VELIKO HVALA i Vama i funkcionerima Fudbalskog Kluba, koji su koji su i do sada pomagali Vaterpolo Klub, a siguran sam da će i ubuduće biti tako".

U potpisu: "Aleksandar Šoštar, Predsednik Vaterpolo Kluba Partizan".