Ostali sportovi

Još jedno novo-staro lice u VK Partizan

Izvor mondo.rs

Posle Denisa Šefika, Vaterpolo klub Partizan saopštio i da je doveo prekaljenog stručnjaka kao savetnika u stručnom štabu.

Izvor: MN Press

"Onaj ko želi da uspe, mora da potpiše pristupnicu za pakao. Bez tih muka duše i tela nema uspeha u sportu".

Ovom izjavom, VK Partizan je na svom sajtu objavio da je doveo 75-godišnjeg Dejana Dabovića, nekadašnjeg vaterpolistu i trenera ovog kluba, na mesto savetnika u stručnom štabu.

Dok se još čeka na zvaničan rasplet oko toga ko, zapravo, upravlja Partizanom, nakon burne Skupštine kada je smenjeno dosadašnje rukovodsvo, koje, pak, uzvraća da je izvršen puč, u klubu sa Banjice dešavaju se promene. 

Nakon što je nekadašnji reprezentativac Denis Šefik postavljen za sportskog direktora, klub je danas saopštio i da je doveo Dejana Dabovića za savetnika u stručnom štabu. Dabović je, inače, bio član slavne jugoslovenske reprezentacije, koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Meksiku 1968. godine. U karijeri je igrao za Jadran Herceg Novi, Partizan, riječko Primorje.

Podsećamo vas da su predsednik Skupštine Partizana Zoran Avramović i predsednik Upravnog odbora kluba Aleksandar Šoštar prošle nedelje sve odluke privremene uprave okarakterisali kao nelegalne i nelegimitne. Šoštar je rekao i da se čeka zvaničan stav gradske inspekcije o Skupštini VK Partizan 2. decembra, koju je Avramović prekinuo jer nije mogao da utvrdi ko je sve član skupštine, a samim tim ni kvorum. Sednica skupštine je, međutim, nastavljena nakon što su otišli Šoštar, Avramović i još neki članovi, a potom je izabrana Radna grupa koja trenutno upravlja klubom.