Ostali sportovi

Holivudski glumac spasavao boksera od besne publike (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Haos na boks spektaklu u Finiksu: čuveni glumac Miki Rurk štitio boksera koji je predao meč, a onda ga je publika zasula svime i svačim!

Hulio Sezar Čavez Junior, sin legendarnog meksičkog boksera Hulija Sezara Čaveza Seniora, izazvao je pravi haos na boks spektaklu u Finiksu.

On je odlučio da preda meč Danijelu Džejkobsu u petoj rundi, što je gledaoce razbesnelo, jer su platili skupe karte da bi uživali u bokserskom spektaklu.

Čavez Junior je, zapravo, sve zakuvao još pre meča. Najpre je odbio da se podvrgne doping testu, nakon čega je meč prebačen iz Las Vegasa u Finiks. Na merenju, ispostavilo se d aje Čavez imao "koji kilogram više", što je razljutilo organizatore, ali su mu ipak dali šansu da uđe u ring.

Međutim, nakon pete runde, Meksikanac je predao protivniku, a kada je zlazio iz dvorane, gledaoci su ga zasuli kovanicama, upaljačima, čašama... Prilikom bega, slavni glumac Miki Rurk je služio kao štit ovom bokseru.


Čavez je potom objasio zašto je predao meč, čime je rastužio i svog oca: "Bio sam dobar i bio sam blizu da ga završim, ali onda sam dobio udarac glavom. Imao sam problema zbog krvi koja se slivala. Došao sam u ugao i nisam mogao da dišem. Udarao me laktom i glavom. Borio se prljavo, a sudija na to nije reagovao. Video sam da ne mogu da pobedim i odustao sam".




POGLEDAJTE I REAKCIJU OCA NAKON ŠTO MU JE SIN ODUSTAO


Inače, Miki Rurk danas ovako izgleda