Ostali sportovi

"Za 25 godina nisam video ovako nešto": Dame šokirale i muške MMA borce!

Izvor mondo.rs

Verovatno i same šokirane borbom Veili Žang iz Kine i Joane Jedžičik iz Poljske, sudije su bile podeljene i ne bez razloga.

"Za 25 godina staža u praćenju MMA borbi, nisam siguran da sam video tako groteskno izobličeno lice niti bolju borbu", napisao je Brajan Masik za magazin "Forbes" i dodao:

"Kada je epska borba bila završena, Veili je odbranila titulu, Jedžičik pokazala da ima čelično srce, a obe dame napustile ring sa po 50.000 dolara premije za 'borbu večeri' u oktagonu".

Možda će vas zanimati

Verovatno i same šokirane borbom Veili Žang iz Kine i Joane Jedžičik iz Poljske, sudije su bile podeljene i ne bez razloga.

Posle pet rundi koje su mnoge muške MMA borce "izvele" na Twitter…


...Kineskinja je dobila dva od tri glasa, premda je Poljakinja pogodila više puta (186:165) i imala bolji procenat (51-40), ali je zapravo dominirala u drugoj i petoj rundi borbe za titulu u kategoriji do 52 kilograma.


Žang je tokom prve, treće i četvrte runde, bar prema procenama sudija, zadala ozbiljnije udarce i to se, uočljivo, moglo videti i na licu 32-godišnje Poljakinje koja nije ličila na sebe po završetku borbe na 248. izdanju UFC-a.


Dok se Joana ne oporavi od očigledno ozbiljnih podliva, kompletnu borbu pogledajte na YouTube kanalu.

Tagovi

mma