Ostali sportovi

OSTANITE kod kuće, gledajte vrhunski sport na Areni!

Izvor Promo

Najbolji sadržaj iz ove sezone. Najveća finala, derbiji, plej-of utakmice u poslednjih pet godina. Dokumentarni filmovi i izjave o aktuelnoj situaciji...

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Širom sveta otkazuju se sportska dešavanja u strahu od širenja korona virusa i ljudima se preporučuje ostanak kod kuće.

I u Srbiji je uvedeno vanredno stanje, a kako bi vam lakše i brže prolazilo vreme dok ste kod kuće, TV Arena sport pripremila je zanimljiv i kvalitetan program.

"Da bismo pobedili u ovoj veoma teškoj borbi sa korona virusom, moramo da ostanemo jedinstveni i pokažemo solidarnost. Apelujem na sve građane da poštuju odluke nadležnih, jer samo na taj način možemo da sačuvamo ono najvrednije, a to su životi naših najbližih. Svedoci smo stravičnih vesti koje dolaze do nas iz Italije, Španije i drugih evropskih država. Naš predsednik, Vlada Republike Srbije i sve nadležne institucije čine sve da se tako nešto ne dogodi i nama i zbog toga je neophodno da svi pokažemo zrelost i odgovornost prema nama samima i našim najbližima", navodi se u saopštenju direktora TV Arena sport, Nebojše Žugića.

"Televizija Arena sport, čije programe možete pratiti putem platforme Telekoma Srbija i Supernove, će i ovoga puta pokazati svoju društvenu odgovornost tako što će izmeniti svoju programsku šemu i prilagoditi je aktuelnom trenutku. Na dva kanala, Arena sport 1 i Arena sport 2 emitovaćemo kolažni sadržaj u kojem će dominirati najvažniji i najuzbudljiviji sportski sadržaji iz ove sezone. Na Arena sport 3 moći ćete da se podsetite najvećih finala odigranih u poslednjih pet godina, gradskih derbija, mečeva plej-ofa... Za navijače naša dva najveća kluba rezervisan je program na kanalu Arena sport 4 gde ćemo emitovati derbi mečeve crveno i crno-belih dok će se na Areni sport 5 'vrteti' maraton sportskih filmova. Verujemo da ćemo uz ovakav sadržaj veliki broj građana, posebno onih koji prate sport lakše motivisati da ostanu u svojim domovima", ističe Žugić i dodaje:

"Još jednom apelujem na sve građane da budu odgovorni prema sebi i drugima. Da ostanemo svi u svojim domovima i brinemo o onima koji su nam dali živote, a koji su trenutno najugroženiji, naši roditelji. A kada sve ovo prođe, siguran sam da će hale i stadioni biti puni. Sledimo uputstva Vlade Srbije i nadležnih institucija. Budimo strpljivi, ne pravimo zalihe, pokažimo solidarnost. Do pobede!!!".