Lice sa ožiljcima

Smeje se i đuska u bolnici: Lice Tonija Fergusona je unakaženo

Izvor mondo.rs

Američki borac je posle meča sa Džastinom Getdžijem završio u bolnici. Raspoloženje mu je dobro, ali lice nije.

Izvor: Instagram/TonyFergusonxt

Čuveni američki borac Toni Ferguson dobio je strašne batine od autsajdera Džastina Getdžija u meču UFC-249.

Zbog velike posekotine ispod desnog oka, mora je u bolnicu, gde je ustanovljeno da mu je polomljena i orbitalna kost. Amerikanac je zadržan nekoliko dana na lečenju.

Možda će vas zanimati

Uprkos tome što je bio favorit i što je borba sa sunarodnikom trebalo da mu posluži kao priprema za okršaj sa šampionom Habibom Nurmagomedovim, Ferguson je izgubio. Ali, raspoloženje mu je i dalje dobro.

Čak je na svom Instagramu okačio i video kako sve sa infuzijom đuska, uz poruku: "Ono kada ti kažu da ćete otpustiti iz bolnice".

Navijačima i pratiocima podelio je fotografiju njegovog lica posle meča. Uz promenjen lični opis s njim u društvu je bila i supruga Kristina.

"Volim te devojčice. Hvala ti što brineš za mene. Srećan 'Dan majki'", napisao je Toni.

Njih dvoje su prethodnih godina imali dosta bračnih problema. Najteža situacija bila je kada je Ferguson posle operacije kolena bio u psihičkom daunu, optužujući lekare da su mu u koleno ugradili čip za praćenje. Kristina je čak nameravala i da se razvede, što je Tonija dovelo do toga da njihovog četvorogodišnjeg sina Entonija odvede na šest dana i da se ne javi nikome.

Tagovi

ufc