OVO SMO ČEKALI

BOMBA: Majk Tajson je poručio svima - IZAZOVITE me!

Autor Milutin Vujičić

Neka su mu i 53 godine, neverovatno deluje...

Legendarni bokser je zaista ozbiljan!

Već nedeljama (možda i mesecima) unazad spekuliše se da bi Majk Tajson (53) mogao da se vrati u ring deceniju i po posle penzionisanja, a sve zbog snimaka koje je kačio na svoj Instagram i oduševljavao stare i mlade ljubitelje ove plemenite veštine.

Tajson je pokazao da je smršao, da nikada nije bio spremniji, a da ga snaga nije izdala ni u veteranskim danima, pa vidimo da treneri jedva uspevaju da ga zadrže u naletu.

Govori se da bi mogao zajedno u ring sa Evanderom Holifildom (57), čiji snimci s treninga takođe oduševaljavaju sve, a sada je "Čelični" poručio da više ni ne bira ko će mu biti rival - samo neka se javi izazivač.

"Dobro delujem, pokazao sam svima svoje sređeno telo i zaista uživam. Sve je moguće, hajde da vidimo šta će se desiti, optimista sam zbog budućnosti...", kazao je Tajson.

"Ništa još nije dogovoreno, ali želim da svako ko hoće da učestvuje u ovom humanitarnom činu - dođe i izazove me. Otvoren sam za SVE!", poručio je legendarni bokser za "TMZ", ali sumnjamo da će štedeti snagu ko god bude protivnik, pa iako je događaj humanitarnog karaktera.

Podsetite se još jednom snimaka koje je Tajson podelio u poslednje vreme.