VELIKI PREVID

SKANDAL: Hitler i serijski ubica "gledaju" utakmicu!

Autor Milutin Vujičić

Zloupotrebljena je lepa inicijativa...

Sport se polako vraća posle pandemije korona virusa, ali uglavnom bez navijača!

Mnogi su se dosetili da popune tribine na kreativne načine, vrlo popularno je postavljanje "kartonskih" navijača, koje su u Nemačkoj uspeli i da unovče, dok su sličan potez želeli da ponove i u Australiji i žestoko se "opekli".

Možda će vas zanimati

Naime, na utakmici australijske ragbi lige između Penrit Pantersa i Njukasl Najtsa, jedan od "navijača" bio je i Harold Šipman - serijski ubica iz Velike Britanje.

U pitanju je čovek koji je 2000. godine proglašen krivim za ubistvo 15 pacijenata smrtonosnom injekcijom. Neko je zloupotrebio inicijativu "The Fan In The Stand" i potrošio 22 australijska dolara kako bi Šipaman postavio na tribine.

Ova fotografija videla se na tribini u Kembeltaunu, a Australijska ragbi liga (NRL) odmah je reagovala i istakla da će ubudće paziti na ovakve propuste.

Možda bi sve prošlo bez veće pažnje javnosti da nije reagovao bivši ragbista Meti Džons, koji je sada komentator i TV voditelj. U svojoj emisiji je, šale radi, namontirao na tribine fotografiju Adolfa Hitlera zbog koje je morao da se izvinjava.

Podsetio da su veliki gaf napravili i Južnokorejci, koji su umesto kartonskih navijača na tribine postavili lutke za..."one stvari", zbog čega su se takođe izvinjavali.

Negde zaista treba da postoji granica...