ZVER!

ZASTRAŠUJUĆE! Tajson ima novi snimak - smrznućete se kad vidite! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Nekadašnji šampion je brz i bije kao da ima 22 godine!

Izvor: Instagram/Vitor Belfort

Svet sporta voli Majka Tajsona, tako nije ni čudo što pomno prati sve šta se dešava sa nekadašnjim šampionom teške kategorije, koji već mesecima priča da bi se vratio u ring.

Sada je Tajson, koji sledeće nedelje puni 54 godine, objavio novi video treninga i to deluje – ZASTRAŠUJUĆE!

Možda će vas zanimati

 Na snimku se vidi kako "Gvozdeni", u svom kratkom šorcu, maltretira i urniše svog trenera.

Tajson ispaljuje kombinacije, menja visine, uglove, udara zastrašujuće jako i brzo, baš kao onaj Tajson zbog koga smo ga i zavoleli.

Pogledajte:

Na snimku objavljenom na Instagramu javili su se i brojni sportisti. NFL igrač Odel Bekam izrazio je svoje divljenje, dok je MMA zvezda Tajron Vudli prokomentarisao "Vratio se!"

Tajson je ranije rekao da bi ozbiljno voleo da održi dobrotvorni meč, a jedan od protivnika koji se pominjao je njegov stari rival Ivander Holifild, koji je takođe u treningu i koji ima 57 godina.

To se posle promenilo, Tajson je počeo da proziva i ozbiljne i prave borce, kao što je teškaški šampion Tajson Fjuri, ali i UFC zvezda Džon Džons.

Ali, da ponovimo, ako bi Tajson ponovo stupio u ring, to bi verovatno bilo u egzibiciji, jer teško da bi bilo ko mogao da mu izda boksersku dozvolu.

"Fokusiran sam sada na to da se zabavim, izgledam dobro, pokažem moje novo telo i tako to", rekao je Tajson.

U isto vreme, sprema se i biografski film o njemu, a glumiće ga Džejmi Foks, koji je nedavno pokazao kako se i on fizički transformisao i to je stvarno zadivljujuće.

Tagovi