Iznenađujuća odluka

ŠOK: Imaju pet titula prvaka Srbije i od danas - NE POSTOJE!

Autor Mirjana Šegan

Ženski odbojkaški klub Vizura se gasi

Izvor: MN Press

Iznenađujuća vest stiže iz odbojkaških krugova.

Možda će vas zanimati

Zoran Radojičić, predsednik Odbojkaškog kluba Vizura, uspešnog kolektiva, koji je poslednjih godina osvojio veliki broj trofeja, saopštio je javnosti da taj klub istupa iz Super lige Srbije i da se gasi!

"Vizura gasi seniorski pogon i istupa iz Superlige! Tinjalo je to već dve-tri godine, naročito od one poslednje Lige šampiona, od koje sam morao da odustanem. Sad je gotovo, nemam više ni snage, ni motiva da se borim sa vetrenjačama. Danas sam ih o svemu obavestio i rekao im da mogu slobodno da raspišu konkurs za popunu upražnjenog mesta u eliti!", navodi se u saopštenju objavljenom na Facebook stranici Vizure.

Vizura je petostruki šampion Srbije, ima i pet trofeja Superkupa i dva pehara Kupa Srbije.

"Za 20 godina smo ostvarili sve sportske rezultate koje smo želeli. Bili smo pet puta prvaci, osvajali smo Kup i Superkup u više navrata, bili smo i redovni učesnici Lige šampiona. Iz našeg kluba u svet su otišle mnoge sjajne igračice, reprezentativke, a Tijana Bošković je i dan-danas najbolja na planeti! Nažalost, nisam ostvario viziju, a shvatio sam da moje ulaganje u sport i svi ti sjajni rezultati, nikoga u društvu ne zanimaju. Za sve ove godine nisam dobio nijednu jedinu plaketu od Odbojkaškog saveza Srbije, ali je još strašnije to, što nisam dobio nijednu toplu reč", stoji, između ostalog, u pismu Vizure.

"Jeste, naravno, novac je uvek bitan, ali ne i najvažniji. Razlozi su negde i moji privatni, sin mi se bavi tenisom, pa želim da sada malo više novca uložim u njega. Ja sam svih ovih godina ulagao svoje pare u tuđu decu, dok su svi drugi, uz par izuzetaka, uzimali novac od države i lokalnih vlasti, kako bi pravili lične promocije".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.