BEZ STARCA...

Kad se biješ s Tajsonom, pa nek je i deda - znaš da NIJE ZA*EBANCIJA!

Autor Milutin Vujičić

"Kad vidim kako izgleda trenutno - znam da će biti prokleto dobro spreman i znam da se neće igrati", kazao j

Izvor: Instagram/Screenshoot

Dobili smo zvaničnu potvrdu da nas 12. septembra čeka bokserski spektakl pošto će u ring zajedno uštetati penzionisani Majk Tajson (54) i njegov tri godine mlađi kolega Roj Džons Džunior!

Najavljeno je da će to biti "egzibicioni meč u osam rundi", međutim ako ste mislili da će legendarni bokseri sparingovati bez velike energije, grdno ste se prevarili. Nisu se bez veze pripremali prethodnih meseci i bili u najboljoj formi od povlačenja iz ovog plemenitog sporta.

"Moram da se ponašam kao da je to prava borba, nikad ne znaš sa Majkom Tajsonom. Ipak je u pitanju on, ne mogu da se igram tek tako…", kazao je "izazivač" za "The Athletic".

"Supermen", srebrni sa Olimpijskih igara u Seulu, ima američko i rusko državljanstvo, a do sada je u karijeri imao 75 borbi i 66 dobio, od toga 47 nokautom, dok iako je kasnije završio karijeru (2018) i ima manje godina od Tajsona - teško da neko može da kaže da je favorit.

"Mnogo imena se spominjalo i izabrao je baš mene, pa šta da kažem više? Ne znam još mnogo detalja, ali mi to ne smeta, samo želim da se borimo", naveo je Roj Džons Džunior.

Svi smo videli da je Tajson i dalje "zver" pošto je preplavio Instagram...

"Stvarno sam impresioniran onim što sam video. Kad vidim kako izgleda trenutno - znam da će biti prokleto dobro spreman i znam da se neće igrati. I ja sam u formi, ali moram da budem u boljoj sada kada znam da će se ovaj meč desiti", kazao je Roj Džons Džunior.

Objasnio je da su iz Kalifornije odobrili ovaj meč i da je dogovoreno da se novac od se novac dobijen od prava na prenos podeli "fifti-fifti".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi