brutalno

Fjodorov brat dobio STRAŠNE batine, izneli ga iz oktagona! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Brat MMA legende, "Poslednjeg cara" bio potpuno nemoćan

Izvor: Twitter/Dvorak71708014

Aleksander Emelijanenko, brat mnogo poznatijeg ruskog MMA borca Fjodora, doživeo je za mnoge neočekivan poraz u povratničkoj borbi na događaju "ACA 107", u Rusiji.

Njega je prebio Magomed Ismailov koji je 18 centimetara niži.

Ismailov je dominirao, a pitanje pobednika rešio u trećoj rundi. Nakačio se na Emelijanenka i teškim udarcima raskrvario je lice protivniku.

Krv je bila svuda po ringu, Emelijanenku se levo oko zatvorilo, a Ismailov je završio na ramenima svog tima. Kako su ruski mediji preneli, "David je pobedio Golijata."

Pomenuti mediji takođe javljaju da je Fjodorov brat imao loš stav tokom cele borbe. Promašio je nekoliko udaraca na početku i već tada se videlo da je u ovom trenutku slabiji od protivnika.

Ismailov je zabeležio svoju 10. pobedu u nizu, a ima ih ukupno 16 - uz tri poraza. S druge strane, Emelijanenko se borio prvi put još od 2018. godine. Prethodno se godinu dana ranije zvanično vratio borbama

Inače, "ACA 107" događaj je dugo odlagan zbog pandemije korona virusa, a zatim se iz Moskve preselio u Soči, a zanimljivo je da su borbe održane uz prisustvo navijača.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

mma