brutalna povreda

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pobedio u oktagonu IŠČAŠIVŠI protivniku lakat! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Pažnja, verovatno će proraditi nagon za povraćanjem, ne gledajte ako imate slab stomak

Izvor: Printscreen/Twitter/UFC

Predsednik UFC-a Dejna Vajt predvideo je svetlu budućnost Dastinu Stolcfusu pošto je pobedio Džoa Pajfera u seriji borbi "izazivači".

Ali, je rekao da su svi povraćali zbog načina na koji je trijumfovao – iščašivši lakat protivniku, što je stvarno teško za gledanje.

Ovo je druga nedelja programa u kome se borci bore za ugovor u UFC-u, a u prvoj je Srbin Uroš Medić izborio ugovor i oduševio Vajta. Stolcfus je pobedio nokautom u prvoj rundi.

Pogledajte i sami, ili bolje nemojte ako imate osetljiv stomak, video je stvarno uznemirujuć:

Pajfer je postavio ruku da bi ublažio pad kada ga je Stolcfus bacao na zemlju, ali mu je lakat izleteo na drugu stranu. Vajt je gledao pored kaveza u Las Vegasu i mogao je samo da okrene glavu na drugu stranu, kao i svi ostali koji su gledali borbu rano jutros.

Stolcfus je odmah prekinuo borbu i pokrio je rukama usta u šoku i odmah je zagrlio protivnika.

Ipak, predsednik UFC-a je bio impresioniran onim što je video i sada će dovesti Stolfusa u srednju kategoriju, koja je već prepuna imena.

"Pre svega, smeta mi što se to desilo taman kada su se stvari zagrevale. Stvarno su tek počinjali, a onda nas je sve naterao da povraćamo. Ovaj klinac, njegov učinak je sada 13/1, ima tonu iskustva. Kako god da se borba odvijala, videlo se da je bio spreman. On je veteran, ne samo da je ušao u UFC, već od njega očekujem velike stvari", rekao je Vajt.

Tagovi