Ne vole ga!

AMERIKANCI LJUTI NA RAKIĆA ZBOG "SRA*A": Nisi veliki u pobedi, od sada uvek protiv tebe

Autor Vladimir Sukdolak

Srbin posle pobede nad Entonijem Smitom dobio niz kritika navijača.

Srbin Aleksandar Rakić nanizao je i 13. pobedu u UFC karijeri i stekao zvanje jednog od petorice najboljih poluteškaša. Poslednji je snagu momka rođenog u Beču osetio Entoni Smit, legendarni američki borac.

Sjajnog nokautera, koji se u Las Vegasu u subotu uveče borio pod srpskom zastavom, napali su navijači, smatrajući da opet nije ispao veliki u pobedi.

Rakiću se zamera to što je deset sekundi pre kraja borbe počeo da slavi pobedu i što je u par navrata kretao prema Smitu s namerom da ga udari, pa odustajao, na šta je Amerikanac nemoćno i refleksno reagovao skrivajući lice.

"Posle sranja koje je izveo na kraju, do kraja njegove karijere i u svakom meču u kojem se bude borio navijaću protiv njega", jedna je od poruka na Twitteru, a na nju se nadovezao još jedan nezadovoljni navijač: "Možete da mislite kako je Dana Vajt srećam što Rakić zadnjih 10 sekundi borbe koristi za slavlje pobede."

Vajt je predsednik UFC-a.

Ispod snimka koji je postavio UFC komentari su generalni negativni. Na njemu, ipak, ne izgleda sve toliko strašno kao što govore ovi ljubitelji UFC-a. Čini se da je reč o frustriranim Smitovim navijačima. Pogledajte...

Rakiću je početkom prošle godine zamereno da je na neprimeran način utišavao publiku u Stokholmu, kada je bio bolji od Džimija Manuvua, Britanca koji dugo živi u Švedskoj.

Srbin se posle borbe izvinio navijačima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

ufc