Kakav lik...

PREBIO RIVALA, PA SIMULIRAO SE*S: A tu je i kontroverzna izjava o veličini polnog organa!

Autor Dušan Ninković

Momak sa Novog Zelanda je pobedio, a onda potpuno poludeo!

Izvor: Twitter/printscreen

Dok je svet još u zastoju zbog korona virusa, kod Dejne Vajta firma radi. Tako se na ''fight Island'' održavaju UFC takmičenja kao da je situacija najnormalnija.

Na UFC 253 su snage odmerili Izrael Adesanja i Paulo Košta, a momak nigerijskog porekla koji je odrastao na Novom Zelandu je u bukvalnom smislu te reči prebio Brazilca. Adesanji je to donelo nagradu za najbolji nastup večeri.

Ali, što bi se tu zaustavio?

Nakon što je svima postalo jasno da je pobedio u ovom meču, Adesanja je počeo da se glupira. Prvo je delovalo da simulira seks sa poraženim rivalom koji je ležao na podu nesvestan situacije oko sebe, a onda je usledila izjava o kojoj  će se pričati.

Pošto je Košta za ovaj meč pripremio pravi performans i na merenje je došao sa belim pojasom koji je predao Adesanji, ovaj mu je uzvratio na meču. Poenta te provokacije je bila daleko bolja tehnika Brazilca, koji je vlasnik crnog pojasa, dok Izrael ima samo plavi pojas.

Prvo udarci od kojih se pada na pod, a onda i izjava koja izaziva smeh.

''Kada opašem penis oko struka, imam crni pojas'', izjavio je tamnoputi momak poreklom iz Nigerije, a to je bilo dovoljno za smeh!

Paulo Košta je prvo izgubio meč, a onda je u kratkom roku dva puta ponižen. Izrael Adesanja je već najavio da sledećeg u ringu želi Džereda Kanonijera, kog ne podnosi, ali će mu poštedeti život.

Podsećamo, nedavno je jedna od najlepših MMA takmičarki napravila skandal u ringu kada je nakon pobede izvela ples od kog zastaje dah.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi