LUDA PRIČA

KAKO JE TAJSON PODMITIO POLICAJCA NOVIM BENTLIJEM: Žena mi je našla kondome i napravila potpuni haos!

Autor Nebojša Marković

Legendarni bokser priča u svom stilu.

Majk Tajson ne prestaje da iznenađuje.

Nakon što je nedavno izjavio da se hrani samo mesom bizona i da je sada zbog toga jači nego ranije, legendarni bivši bokser je još jednom imao zanimljivu priču.

Ova se, međutim, ticala njegove supruge, koja ga je davne 1988. godine uhvatila sa kondomima u džepu. Na kraju je zbog toga Tajson ostao bez "Bentlija".

Tajson je u razgovoru za "Complex News" pričao o detaljima od pre 30 godina, kada je bio 21-godišnja zvezda i najmlađi šampion u teškoj kategoriji u istoriji boksa.

"Iako sam bio šampion, ja sam jedan od momaka kog nije briga i bez problema ću otići da jedem burgere. Otišao sam tamo sa suprugom Robin Givens koja mi je u jednom trenutku našla kondome u džepu. Ali ne one koji su mogli da se kupe u blizini radnje", priznao je Tajson.

On je potom dodao šta se dešavalo nakon toga.

"Istrčala je i odmah otišla u "Bentli" koji je bio potpuno nov. Onako ljuta, nabila se na automobil ispred nas. Vlasnik kola je izašao, stigla je i policija, počeli su da postavljaju pitanja i mene je hvatala panika."

Tajson, iako svetski šampion, i dalje je bio "klinac" koji samo nije želeo da bude uhapšen.

"Otišao sam do policajca i samo sam mu rekao: "Slušajte gospodine, uzmite automobil." Kada mi je rekao "Nemoj to da mi nudiš", znao sam da ga je jako želeo. Zatim sam dodao: " Ne, ne, vi stavljate svoj život na kocku, uzmite je**ni automobil." Robin i ja smo uzeli taksi i nedugo zatim smo odleteli u Njujork", ispričao je Tajson.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi