nestvarno

PA GDE NJEGA NAĐE!?! Tražili od Vanje Grbića da promoviše nameštanje utakmica, šampion se ZGRANUO

Autor Pavle Knežević

Stvarno čudna i pomalo neverovatna situacija

Izvor: MN Press

Legenda srpske, evropske i svetske odbojke Vladimir Grbić podelio je sa svojim pratiocima zanimljivu anegdotu, koja govori o sportu danas, generacijskim razlikama i mnogo toga drugog.

Grbić ima skoro 50 hiljada pratilaca, tako da je zanimljiv svakome ko bi hteo da se reklamira. Ali, ovaj zainteresovani zaista nije dobro proučio lik i delo slavnog Vanje.

U prepisci koju je Grbić podelio, vidi se da ga neko pita za reklamu, na šta Vanja odgovara "a čime se bavite?", dobio je odgovor – "nameštanjem utakmica", odnosno dojavama!

Zgranuti Grbić odgovorio je: "Ja se izvinjavam, pogrešio si adresu. Ja sam olimpijski šampion, ne postoje te pare".

Nakon toga je ponudio i svoja razmišljanja o ovome.

"Pa gde mene nađe!!!!!!!! Ne želim da komentarišem ljudsku slobodu i odsustvo morala i odgovornosti za sticanje ili zarađivanje novca. Svako bira svoj način. To ga i određuje kao osobu. Vaspitan sam od strane roditelja da stičem svojim radom POŠTENO SVE u životu. Danas nije takvo vreme gde se takvi ljudi i principi poštuju. Integritet i sloboda su skupi i nepoželjni. Ali... proći će i ovo vreme. Prave vrednosti ne zastarevaju. Svetle su i žive. Večno", napisao je Grbić.

Grbić je zlato osvojio sa Jugoslavijom na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, dok je četiri godine u Atlanti bio "bronzan". Ima i srebro sa svetskog prvenstva, zatim zlato, srebro i dve bronze sa evropskog.

Zaista, kako čovek može da pomisli da bi se Grbić upuštao u stvari kao što su "tipovanje" utakmica?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.