O OVOME SVI PRIČAJU

MAJK TAJSON BIO NAPUŠEN UŽIVO NA TV? Šampion se mučio da govori, glava mu padala, zabrinuo navijače! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor: YouTube/Asad NewsHub Center/Printscreen

Majk Tajson je ponovo u centru pažnje! Legendarni bokser je pre par nedelja rekao da je jednom prilikom podmitio policajca, a nešto ranije rekao da jede samo jednu stvar zbog koje se oseća vrlo snažno.

Sada se u žiži javnosti našao zbog svoje izjave u kojoj je delovao van sebe!

Nekadašnji bokserski šampion u teškoj kategoriji je ljubiteljima "plemenite veštine" prethodnih meseci često na pameti, jer planira povratak u ring.

Iako ima 53 godine, Tajson se nalazi u opasnoj formi i priprema se za meč protiv Roja Džonsa Džuniora, od kojeg će prikupljeni novac ići u humanitarne svrhe.

Taj povratak Tajsona u ring je sve bliži, pa je i on često u medijima gde najavljuje taj susret, a tako je bilo i u emisiji "Dobro jutro, Britanijo", tamošnje "ITV". Upravo taj intervju je mnogima bio interesantan zbog toga kako je Tajson izgledao i komunicirao tokom intervjua.

Tajson je govorio izuzetno usporeno dok je najavljivao bokserski spektakl, toliko da su svi odmah pomislili da nešto sa njim nije u redu. Stalno je čkiljio očima, a u jednom trenutku je čak klonuo i sasvim pognuo glavu dok je slušao pitanje voditelja.

Ono što je Tajson i govorio bilo je uglavnom vrlo tiho i ne preterano razgovetno, a bilo je i onih koji su se posle gledanja snimka pitali da li je možda legendarni bokser bio pod uticajem alkohola.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Majk Tajson u emisiji "Dobro jutro, Britanijo"
Izvor: YouTube/Asad NewsHub Center

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi