preterano?

NEĆU BITI KUČKICA, IDEM DA MU RAZLUPAM LICE: Amerikanac veruje da može da pobedi nepobedivog Rusa!

Autor Pavle Knežević

Džastin se jako raduje borbi, još samo sedam dana

Sjajni američki borac Džastin Gejdži zakleo se da će namučiti šampiona lake kategorije Habiba Nurmagomedova u njihovom okršaju narednog vikenda.

On je borbu opisao kao onu koja menja život, a onda je obećao da neće nastupiti kao "kučkica".

Sledećeg vikenda, noć subota na nedelju, 24. na 25. oktobar, održava se novo izdanje Borbenog ostrva, u kome je glavna borba upravo duel nepobeđenog Rusa Nurmagomedova i Gejdžija.

Amerikanac je u uzlaznoj putanji, stalno napreduje i postoje neki koji misle da može da savlada čak i "Orla" Habiba. Ovo je ogromna borba i svakako najveća u Gejdžijevoj karijeri.

"Ulog je ogroman. Ovo može da mi promeni život. izađem i pobedim? To menja život potpuno. Spreman sam i možete da se kladite da neću ispasti kučkica!", rekao je Gejdži.

Ovaj Amerikanac uvek je imao vrlo jednostavan plan borbe. bio je šampion rvanja tokom koledža i jedan je od vrlo retkih boraca u UFC-u koji mogu da se pohvale rvačkim veštinama koje mogu, makar u teoriji, da budu problem fenomenalnom Rusu.

Naravno, ako se odluči za rvanje. Gejdži je do sada više voleo da razmenjuje udarce i tu je sve bolji. Deluje da će se možda za tu taktiku odlučiti i protiv Nurmagomedova.

"Izaći ću u oktagon i probaću da mu razlupam lice, obećavam vam! Trenutno je ovog čoveka jako teško pobediti. Pogotovo sad kad mu je umro otac, to je za ljude kao što smo mi dodatna motivacija. Biće 100 odsto motivisan, ali verujem da mogu da ga pobedim. Ako dobije osam čistih udaraca, zaista verujem da će razumeti da ne želi da pretrpi takvu štetu", rekao je Gejdži.

U istoj diviziji nalaze se i Konor Mekgregor, Dastin Poarje, Toni Ferguson i Majkl Čendler.

"Kad osvojim ovaj pojas, jasno je da ću imati metu na sebi i neću morati nikoga da prozivam. Iskreno, nije važno sa kim ću se boriti posle Habiba. To će zacementirati moju zaostavštinu i to je jedina stvar zbog koje sam ovde", rekao je Gejdži.

Ostaje nam da vidimo. Još nešto više od nedelju dana.