još malo!

OLIMPIJSKI ŠAMPION, SRPSKI ČELIK, BUGARSKI NOKAUTER: Bliži nam se još jedan MMA spektakl u Novom Sadu!

Autor Pavle Knežević

Još jedna SBC revija krcata dobrim borbama, šampionski pojas u velteru je glavna nagrada

Izvor: SBC, Minja Jovetic/Minja Jovetic

Bliži nam se 29. MMA revija u organizaciji "Serbian Battle Championship" (SBC), najveća srpska revija, koja stiče sve jaču reputaciju u Evropi.

Ovog puta ulog će u glavnoj borbi biti šampionski pojas u velter kategoriji, a publika pored TV-a i na internetu moći će da vidi legendarnog džudoku i olimpijskog šampiona kako se vraća u oktagon SBC-a!

SBC revije su jako popularne, jer su i sjajno mesto za dokazivanje mladih i dolazećih i pravljenje koraka ka sve jačoj međunarodnoj sceni, dok dokazanim svetskim imenima omogućava povratak na staze slave.

Krenimo redom kad je u pitanju program 7. novembra u Novom Sadu.

"Srpski čelik" Bojan Veličković izazvaće šampiona Vladislava Kančeva iz Bugarske. Veličković će u rodnom gradu pokušati da se vrati u elitu. On je, naime, u periodu od godinu i po dana zaređao pet mečeva bez pobede, četiri poraza i remi, sve dok u martu nije pobedio Velimira Mladenova. Ovo će mu biti prvi meč od izbijanja pandemije.

Izvor: SBC

Bugarski nokauter želeće da pobedom obezbedi sebi "ulaznicu" za najveće svetske turnire.

Ljubitelji MMA sporta imaće priliku da vide i nastup legendarnog olimpijskog džudo šampiona, takođe i SBC šampiona u teškoj kategoriji, japanskog borca sa hrvatskom adresom, Satošija Išija.

Olimpijski, svetski i univerzitetski šampion u džudou vraća se u SBC, ovog puta protiv mladog nadolazećeg beogradskog ratnika Marka Petkovića, koji je najveću priliku dosadašnje karijere oberučke prihvatio.

Dokazano ime internacionalne scene, najbolji srpski borac lake kategorije, Slobodan Maksimović iz Beograda, poznat i kao "srpski Džejson Stejtam", vraća se u SBC borilište protiv opasnog Brazilca, bivšeg Bellator borca koji odavno čeka svoj SBC debi, Seržija "Bananeire" Žezus Dos Santosa.

Neporaženi srpski borac, član beogradske Secutor akademije, Stefan Negucić, želi da nastavi svoj pobednički niz i istakne se na međunarodnoj sceni pobedom u svom SBC debiju, protiv opasnog imena iz Brazila, profesionalca svetskog renomea, Džiana "Pitbula" Sikueire.

Nastupi mladih boraca iz Family Fight Team-a Jovana Zdelara, koji želi da nastavi besprekoran pobednički niz i Nikole Egića, od kojeg se očekuju najveći svetski uspesi, podgrejaće atmosferu večeri.

Velika borba očekuje se i u sudaru bivšeg SBC šampiona Nemanje "Sledgehammer" Kovača, koji će odmeriti snage sa hrvatskim borcem Ivanom Vladimirom.

Nokauter iz Subotice, jedno od najpoznatijih imena domaće borilačke scene, Nemanja Uverić čeka ime protivnika u kome će juriti četvrtu uzastopnu pobedu. Uverić je 7. novembra trebao da se bori protiv nigerijskog udarača koji živi i trenira u Londonu Pelua Adetole, ali je iz opravdanih razloga morao da otkaže učešće na SBC 29 Revenge.

Izvor: SBC, Dejan Valek/Dejan Valek

Mladi borci imaće tako priliku da pođu stopama Bojana Mihajlovića, Stefana Sekulića, Duška Todorovića, Mišela Pereire i drugih koji su iz SBC oktagona otišli u najjaču svetsku MMA organizaciju, UFC.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi