Može li Srbija da dobije još jednog UFC borca?

“SRPSKI ČELIK” ŽELI KARTU ZA UFC: Prvo mora da “baci u trnje” Bugarina!

Autor Nikola Lalović

“Srpski čelik” ide u oktagon da zasluži povratak u elitnu promociju MMA.

Izvor: SBC

Posle dve pobede, remija i tri poraza u UFC-u Bojan Veličković se vraća u Srbiju gde će se u Novom Sadu boriti protiv Bugarina Vladislava Kanačeva. Cilj je naravno povratak u svetsku elitu.

A to će se desiti samo ukoliko nastavi da veže pobede u oktagonu! 

Neko će do zvezda, neko u trnje. Ali ta neizvesnost, taj put ka nezaboravu je ono što će obeležiti ovo veče u Novom Sadu. Verujem da ću ja biti taj koji će sa osmehom na kraju večeri izaći iz SBC oktagona. U 2020. koja je tragična po svemu što se u njoj dešavalo i što se još uvek dešava, a izazvano virusom korona koji je poklopio celu zemaljsku kuglu i svakodnevno odnosi žrtve, imao sam sreću da se vratim na scenu i zabeležim pobedu i to na domaćem tlu. Imao sam žarku želju da novi pobedonosni početak popločam upravo kod kuće i pred domaćom publikom koja me uživo i na delu nije videla godinama. Razmenu energije između publike i mene stopirala je korona, ali me nije zaustavilla u nameri da se vratim na stare staze uspeha. U martu ove godine u Vrbasu na SBC 27 Revenge zabeležio sam pobedu koja mi je dala novu energiju i koja mi je dala do znanja da još ništa nije gotovo, da imam još puno toga da kažem i pokažem u “vatrenom ringu”. Istim putem želim da idem i sada u rodnom gradu, gde očekujem težak, uzbudljiv, razoran meč protiv izuzetnog borca iz Bugarske, ali gde isto tako očekujem pobedu koja će mi doneti SBC šampionski pojas i vratiti me na najveća svetska borilišta” ,ističe Veličković.

“Srpski čelik vredno trenira u Denveru, ali se naravno vrlo rado vraća u Novi Sad. On će protiv Kanačeva 7.novembra dati sve od sebe da još jednom pobedom poploča put za povratak u samu MMAelitu.

Odmah nakon pobede u Vrbasu odputovao sam u Ameriku gde sam proveo sve ove mesece radno, trenirajućim uprkos koroni koja nam svima dan danas zadaje velike problem i brige. Znao sam da je to jedini put kojim moram da idem, da treniram i čekam novu priliku koja će se kad tad ponovo otvoriti i evo otvorila se u mojoj zemlji, kod kuće. Na meni je sada da realizujem šansu koja mi se ukazala, da opravdam očekivanja svih koji su uz mene na ovom putu, ali pre svega sebe samog”, objašnjava Veličković.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi