PRIJATELJ OTKRIVA

NOVE VESTI O ŠUMAHERU - PRATI KARIJERU SVOG SINA! Detalji koje nismo znali, ovo će obradovati njegove fanove!

Autor Nebojša Marković

Jako malo informacija se zna o zdravstvenom stanju sedmostrukog šampiona "najbržeg cirkusa na svetu".

Izvor: YouTube/Formula 1

Legendarni šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje je jedna od glavnih tema u svetu automoto sporta, ali i sporta generalno. Još otkad je pre sedam godina zadobio teške povrede tokom nesreće na skijanju u Švajcarskoj, popularni "Šumi" je u teškom zdravstvenom stanju.

Za sve te godine, jako malo informacija o njegovom zdravlju je ugledalo svetlost dana, a sada je o svemu tome govorio i Žan Tod.

Tod, inače Šumaherov prijatelj, redovno posećuje legendarnog vozača i on je medijima otkrio da Mihael prati karijeru svog talentovanog sina Mika.

Mik Šumaher je odlično vozio prethodnih sezona u Formuli 3 i potom Formuli 2, pa bi vrlo uskoro mogao da ga vidi i "najbrži cirkus na svetu".

"Naravno da Mihael prati Mika. Mik će od sledeće godine verovatno u Formulu 1, što će biti veliki izazov. Bili bismo oduševljeni da imamo novog Šumahera na najvišem nivou takmičenja", rekao je Tod, upitan prati li stariji Šumaher karijeru svog sina na televiziji.

Toda su naravno pitali i o Mihaelovom zdravlju, ali je ovaj očekivano ostao "zakopčan" po tom pitanju.

"To je pitanje na koje ću uvek biti ekstremno rezervisan. Viđam Mihaela često, jednom ili dva puta mesečno. Ali moj će odgovor uvek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mestu. Možemo samo da poželimo i njemu i porodici da stvari budu bolje", objasnio je Tod.

Šumaher se trenutno nalazi u luksuznoj vili na Majorci.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.