fenomenalno

ZVALI SU GA ŽGOLJA, SAD JE POSTAO PLANINA MIŠIĆA: Sportista u penziji otkrio tegove, pogledajte transformaciju (FOTO)

Autor Pavle Knežević

Dok je igrao, bio je "tvigi", 30 kila mišića kasnije...

Izvor: Insstagram/christremlett33

Kris Tremlet je engleski kriketaš koga su zvali "Tvigi", žargonski "mršavko", što je bilo sasvim razumljivo. Na visinu od 201 centimetar, dugačke ruke i noge, delovao je malo nekoordinisano i krakato.

Karijeru je završio 2015. godine zbog povreda kolena i leđa, a onda se u penziji bacio na dizanje tegova. Njegova transformacija je fantastična.

Nije neviđena, nije drastična, ali sada ga svakako niko ne bi zvao "žgoljavko" ili pomislio da je bilo šta drugo osim učesnik takmičenja u "strongmenu".

To je oko 25 do 30 kila čistih mišića. Dok je igrao kriket, bio je na oko 100, sada je na 130. Jede oko 4.000 kalorija dnevno.

"Neki ljudi odu u penziju i zapuste se, ali ja uživam u ovome, ovo je moj hobi. Volim da dižem tegove i da vidim dokle mogu da idem, ali sam ograničen u nekim stvarima zbog brojnih povreda iz igračke karijere. Ja sam veliki tip, ali imam krhko telo, a leđa su mi glavni problem. Zbog njih sam se i povukao. Telo mi je reklo da nema više stalnog kriketa", ispričao je 39-godišnji Tremlet.

Povrede nisu bile ni malo naivne. Kaže da je imao "bar 150" magnetnih rezonanci i "preko 100" injekcija kortizona (steroid za umanjenje bolova i protiv upala). Zbog svega toga, sada dizanje tegova vidi isključivo kao hobi.

"Nisam bodibilder i ne pokušavam da idem u strongmene. Nemam aspiracija da budem na bini i pokazujem mišiće. Nije to moja stvar, volim ovako da radim, na moj način. Ne uzimam steroide jer to nije zdravo i nije jedini put. Samo pokušavam da se popravim, pa ćemo videti dokle to ide", ispričao je Tremlet.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi