užas

BOKSERKA TUKLA MUŽA DO SMRTI? Uhapšena je i glavna osumnjičena, ima istoriju nasilja

Autor Pavle Knežević

Brazilka koja živi u Švajcarskoj je i dalje u pritvoru

Izvor: Printscreen/YouTube

Bokserka Vivijen Obenauf optužena je za ubistvo svog muža i nalazi se u pritvoru!

Nekadašnja takmičarka u dve težinske kategorije uhapšena je i nalazi se u pritvoru o istrazi ubistva njenog 61-godišnjeg muža.

Njen muž je pronađen mrtav ove jeseni pošto je pretrpeo "teške povrede nanete tupim predmetom", prenose specijalizovani bokserski mediji. Obenauf je uhapšena početkom nedelje i ostaje glavna osumnjičena da je muža tukla do smrti u njihovom stanu u Švajcarskoj.

Obenauf ima 34 godine, a sve ovo se dešava više od godinu dana pošto je završila karijeru nakon poraza od Britanke Teri Harper.

Ona je rođena u Brazilu, za koji je nastupala u gimnastici na Olimpijskim igrama. U boksu ima skor od 14 pobeda i šest poraza. Ovog januara se udala za muškarca nazvanog samo "Tomas", zbog švajcarskih zakona o privatnosti. Nakon toga je otvorila svoju vežbaonicu.

Njen muž je vlasnik restorana, koji ne radi od njegove smrti.

Vivijan je i ranije hapšena. U Londonu 2016. je završila u policiji kada je izudarala jednog muškarca u noćnom klubu, zato što je navodno dirao bez dozvole. Ona je naknadno puštena. Njen bivši momak je takođe optužio da je nasilna, rekavši da ga je tukla jednom kada su bili pijani.

Tokom karijere se borila u superpero i lakoj kategoriji i bukvalno se tukla sa svim velikim imenima u tim divizijama. Najveći uspeh postigla je avgusta 2018. kada je u četvrtoj rundi nokautirala Olimpijku i do tada neporaženu Natašu Džons.

Godine 2017. je nokautirala našu Maju Milenković.

Obenauf - Džonas
Izvor: YouTube/RB Boxing

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi