Auh, čoveče!

NAJLEPŠA ATLETIČARKA ODUŠEVILA PRATIOCE: Kad je hladno ona kači slike u kupaćem!

Autor Dušan Ninković

Velika rivalka Ivane Španović ima čime da se pohvali na Instagramu.

Izvor: Instagram/marynabekh/printscreen

U profesionalnom sportu, u svetu atletike, za nju tek treba da se čuje. Ima 25 godina, pred njom je još mnogo skokova i medalja, ali već ima i evropsko i svetsko srebro u skoku u dalj!

Za nju kažu da je naslednica Ivane Španović i po rezultatima u toj atraktivnoj atletskoj disciplini, ali i po fizičkom izgledu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A kada časti svoje Instagram pratioce...

Marina je odlučila da okači sliku u kupaćem, kako bi zagrejala svoje pratioce. U Ukrajini je ovih dana hladno, ali kada pogledate njene slike, postane mnogo toplije.

Počela je da se takmiči u seniorskoj konkurenciji još 2013. godine, kada je učestvovala na svetskom prvenstvu, a za sedam godina karijere stigla je do nekih velikih rezultata. Prethodne godine je bila najbolja na Univerzijadi u Napulju, a pored pomenutih srebrnih medalja ima i bronzu sa Evropskog prvenstva u zatvorenom 2019. godine.

Marina je visoka 172 centimetra, teška oko 60 kilograma i verujte, na njenom Instagram profilu će se dugo zadržati!

Ukoliko ste razmišljali da joj pošaljete poruku, moramo da vas razočaramo. Ovo prezime Romančuk je od supruga, Mihajla Romančuka, poznatog ukrajinskog plivača. Jedan od najboljih evropskih plivača današnjice je još 2016. godine, sa samo 20 godina, postavio svetski rekord na 1.500 metara slobodnim stilom i to tako što  je prethodni nadmašio za 12 sekundi!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.