Veliki transfer

PARTIZANOVA BOMBA – MITROVIĆ JE OPET CRNO-BELI: Poznati as se vratio kući!

Autor Mladen Šolak

"Hoću da pomognem koliko mogu. Najvažnije je da budem u treningu zbog Olimpijskih igara", rekao je za "Sportski žurnal".

Izvor: MN Press

Veliko pojačanje za mladi tim Partizana! Crno-beli su vratili na Banjicu proslavljenog srpskog reprezentativca Stefana Mitrovića (32), iskusnog vaterpolistu koji je u najtrofejnijem srpskom klubu i počeo karijeru.

Član generacije koja je Partizanu donela evropsku titulu 2011. u Rimu stigao je iz Grčke, gde je liga u velikim problemima zbog korone. 

"U Grčkoj je nažalost takva situacija da su prekinuta takmičenja i trenažne aktivnosti. Ne zna se ni kada će početi. Bio sam u situaciji da dva puta po 20 i više dana uopšte ne treniram. Takve pauze u godini koja dolazi nisu baš dobre", rekao je on za "Sportski žurnal".

Mitrović je osvojio sve dostupne trofeje i član je najuspešnije generacije u istoriji naše reprezentacije. Za crno-bele je kao mladi igrač nastupao do 2013, potom je igrao za Solnok i Ferencvaroš, a onda se preselio u Grčku i nastupao za Olimpijakos i donedavno za Apolon.

Crno-beli su ove godine prošli kroz velike turbulencije, bio je ugrožen i opstanak kluba, a ova saradnja doneće obostranu korist i ekipi i Mitroviću.

"Hoću da pomognem koliko mogu. Najvažnije je ipak da budem u trenažnom procesu u godini koja nam donosi Olimpijske igre", dodao je on.

Miloš Ćuk je u Novom Beogradu, Stefan Mitrović je u Partizanu, Vladimir Vujasinović je na klupi Novog Beograda zajedno sa Aleksandrom Ćirićem, Strahinja Rašović je u Radničkom iz Kragujevca... Domaća liga dugo nije bila ovako kvalitetna.

Prve bitke za domaći trofej zakazane su već za kraj decembra, kada će biti održana završnica Kupa, a u jednom polufinalu će biti odigran "večiti" derbi Partizana i Zvezde.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.