Ostaje još finale

ZVEZDA DOBILA "VEČITI DERBI", DOŠLA NA KORAK OD TROFEJA: Bivši igrač Partizana dao 6 golova crno-belima!

Autor Nikola Lalović

U klasiku srpskog vaterpola crveno-beli su ipak bili bolji od crno-belih.

Izvor: MN Press

Vaterpolisti Crvene zvezde napravili su veliki rezultat plasmanom u finale Kupa Srbije, a taj rezultat je još veći kada se zna da je u polufinalu rival bio Partizan

Crvena zvezda je savaldala crno-bele sa 9:7, a tokom celog meča je tim crveno-belih uspevao da drži prednost. 

Partizan - Crvena zvezda 7:9 (2:3, 2:2, 1:3, 2:1)

Na poluvremenu je bilo 5:4 za Zvezdu, da bi onda ušli u seriju i poveli sa velikih 8:4. Partizan je ipak uspeo da se vrati i da u samoj završnici učini ovaj meč neizvesnim. Stigli su na dva gola razlike, ali na kraju su ipak poraženi.

Zvezda meča bio je nekadašnji igrač Partizana Gavril Subotić, koji je postigao čak šest golova za crveno-bele, dok su jednom pogađali Kasum, Tankosić i Vukićević. Kod crno.belih Barać je dao četiri, Andrin dva, a Barać jedan gol.

 U finalu će Crvena zvezda igrati protiv boljeg iz duela Radnički - Novi Beograd koji je na programu od 19:15. 

Bazen 25.maj Milan Gale Muškatirović. Sudije: Raković i Andjelić. Isključenja: Partizan 13, Crvena zvezda 9. Peterci: Crvena zvezda 3 (2).

PARTIZAN: Bulajić, Živojinović , Barać 4, Nešić, Šofild, Gak, Dimitrijević, Mitrović 1, Božović, Cvetković, Andrin 2, Bućan, Glušac, Timotijević. Trener: Korolija.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Kasum 1, Marković, Subotić 6, Milojević, Vićković, Basara, Vukićević 1, Šulc, Stojanović, Trtović, Aleksić, Smiljević. Trener: Filipović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

%MCEPASTEBIN%