Veliki preokret!

ZVEZDO PAZI SE, STRAHINJA JE NEZAUSTAVLJIV: Nestvarna partija Rašovića i preokret Radničkog za finale kupa!

Autor Nikola Lalović

Znaju se finalisti kupa Srbije u vaterpolu.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u prvom polufinalu kupa Srbije u vaterpolu savladala Partizan i tako osigurala mesto u finalu, a tamo će se sastati sa timom Radničkog iz Kragujevca. 

Radnički je u drugom polufinalnom meču savladao Novi Beograd 13:9 i tako uspeo da dođe u priliku da se bori za prvi trofej u sezoni. 

Radnički – Novi Beograd 13:9 (1:4, 8:2, 3:2, 1:1)

Ekipa Novog Beograda je sjajno počela meč i povela je sa 4:1, ali su izabranici Uroša Stevanovića predvođeni neverovatnim Strahinjom Rašovićem uspeli da dođu do velikog preokreta. 

Već do poluvremena su došli do prednosti i na odmor se otišlo sa prednošću 9:6. Uspeli su da je i povećaju do kraja treće četvrtine, a prednost od četiri gola su sačuvali u poslednjem periodu igre. 

Strahinja Rašović je bio apsolutno prva figura meča sa sedam golova i bio je nezaustavljiv za odbranu protivnika. Ova pobeda znači da će Radnički u meču sa Crvenom zvezdom u utorak moći da brani trofej koji su osvojili i prethodne sezone. 

RADNIČKI: Dobožanov, Rašović 7, Stanojević 1, Janković, Toholj, Krug 1, Ukropina, Branković, Pljevančić, Miličić, Lukić 2, Tanasijević, Todorovski, Radulović 2. Trener: Stevanović.

NOVI BEOGRAD: Rističević, Petrovski, Tomić 2, Bursać, Ćuk 3, Radulović, Gogov, Šušiašvili, Avramović 1, Mitrović, Nikolov 1, Asanović 1, Vlahović, Martinović 1. Trener: Vujasinović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.