sam je tražio

MMA LEGENDA ISPUNIO ŽELJU SVIH OČEVA: Prebio ćerkinog dečka, legalno i bez posledica (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Mladac je hteo da vidi kako tast udara i vrlo brzo se pokajao

Izvor: TikTok/smilensam

MMA legendi Denu Hendersonu ispunio se san svih očeva kada su u pitanju momci njihovih ćerki: slobodno šutiranje.

Bez obzira što će svi uglavnom da glume finoću, Hendersonu se ispunio san, sudeći po širokom osmehu na licu, a najlepše od svega je što je sve bilo savršeno legalno i opravdano.

Kako, pitate se? Prosto, nekadašnji izazivač u UFC kategorijama srednje i poluteška je ispunio želju svog potencijalnog zeta, koji je tražio da oseti udarac tokom novogodišnje žurke.

I jasno je da je odmah zažalio zbog toga.

Dilan Pid, dečko Hendersonove ćerke Sijere, pomalo budalasto je zatražio od nekadašnjeg PRAJD šampiona u velteru i srednjoj kategoriji da ga šutne u nogu.

Pid je bio pun samopouzdanja, ali je posle brutalnog udarca u mišić leve noge shvatio šta je uradio. Kad ga je stigao bol, samo je prokomentarisao: "Ovo je je***o loše". Potom se naslonio na nekog od gostiju i odšepao.

Nije ni čudo. Iako Henderson ima punih 50 godina, pokazao je da i dalje ima snage u nogama, tehniku da ne pominjemo. Ako ranije nije znao, Pid sad definitivno zna da ne treba nikako da se kači sa svojim potencijalnim tastom.

Henderson je tokom karijere imao skor od 32 pobede i 15 poraza. Penzionisao se 2016. godine posle poraza u revanšu od Majkla Bispinga. Tada je ušao u istoriji kao najstariji učesnik borbe za titulu sa 46 godina.

Hendo je izgubio na poene, ali mnogi ljubitelji MMA se i danas kunu da je uradio dovoljno da osvoji toliko željenu titulu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi