''To je moja svrha''

POZNATI MMA BORAC POKUŠAO DA UBIJE SESTRE: Tokom noći ih ubadao nožem, jedna se bori za život!

Autor Dušan Ninković

Irvin Rivera (31) je uhapšen nekoliko sati kasnije

Izvor: Profimedia

Neverovatne vesti šokirale su svet MMA! Poznati borac Irvin Rivera je ubodima nožem u toku noći pokušao da ubije svoje sestre!

''Mislio sam da sam ih ubio'', rekao je Rivera koji je ubrzo uhapšen, a koji je za svoj postupak imao jedno od najbizarnijih objašnjenja ikada.

Meksički borac Irvin Rivera (31) je policajcima objasnio da je nakon što je počinio delo zaključio da su mu obe sestre mrtve, a zatim im ispričao kako je ''njegova svrha bila da ih ubije'' i da mu je to zatražila ''viša sila''.

Borac koji se takmiči u organizaciji UFC je zadao sestrama nekoliko ubodnih rana, a jedna od njih je uspela da pobegne iz kuće i sa ulice pozove pomoć. Kada je policija stigla, ona je ispričala šta se desilo, kao i da je povređena i njena rođena sestra.

Imena žrtava nisu otkrivena, ali se zna da one imaju 22 i 33 godine, kao i da su one došle u goste kod brata, gde je trebalo da prespavaju.

Rivera je od trenutka kada je počinio delo pa do dolaska policije ubeđivao komšije da je sve u redu, iako su na njemu bili tragovi krvi. Uhapšen je na Floridi, nekoliko sati nakon što se pokušaj dvostrukog ubistva desio, a jedna od sestara se i dalje nalazi u veoma teškom stanju i lekari se bore za njen život.

Irvin Rivera, koji u MMA sportu nosi nadimak Zver je u ovom sportu ostvario 10 pobeda i šest poraza, od čega su jedna pobeda i dva poraza u UFC, najprestižnijoj organizaciji na svetu.

Poslednju borbu imao je u septembru 2020. godine, kada je poražen.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi