Greška

VELJKO RAŽNATOVIĆ POSTAO "HIT" SLAGALICE: Stavljen među velikane - pogrešnog sporta!

Autor Dušan Ninković

U popularnom TV kvizu potkrala se greška i privukla veliku pažnju.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/RTS/Printscreen/MONDO

Kviz sa najdužom tradicijom u Srbiji večeras je u igri spojnice ponudio dva sportska pitanja. U prvom su spajani čuveni MMA borci, neki od najboljih u istoriji sporta i države iz kojih oni dolaze.

Među njima je mesto našao i Veljko Ražnatović, Arkanov i Cecin sin, koji se zapravo bavi boksom!

U ponudi su bila četvorica momaka sa Balkana, od kojih jedan nastupa pod zastavom SAD, a mnoge je šokiralo što je baš Veljko Ražnatović izabran da bude ponuđeni odgovor za Srbiju, iako se on ne bavi ovim sportom.

Sin Željka i Svetlane Ražnatović je bokser, koji u profesionalnoj karijeri ima devet borbi, od kojih je svaki pobedio, a takmiči se i u prvenstvu Srbije. Podaci o njegovim MMA borbama nisu dostupni.

On se ovom prilikom našao u krem društvu MMA. Pored njega su tu bili Vaso Bakočević koji je predstavnik Crne Gore, zatim Mirko ''Cro Cop'' Filipović i Stipe Miočić, ali i svetski poznati velikani poput Kimbo Slajsa, Konora Mekgregora, Fedora Jemeljanenka, Andersona Silve...

Na društvenim mrežama su mnogi primetili ovu grešku i "kačili" fotografije Ražnatovićevog imena u društvu najvećih svetskih boraca.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi