Srećno

SRBIJA DANAS OPET IGRA PROTIV MOĆNE FRANCUSKE: Evo gde je prenos utakmice momaka koji su ODUŠEVILI zemlju

Autor Mladen Šolak

Ponovo ćemo navijati za njih

Izvor: MN Press

Svi ljubitelji sporta u Srbiji voleli bi da se naš rukomet podigne, probudi i da konačno dočekamo uspehe reprezentacije. A 2021. počela je zaista senzacionalno - pobedom protiv moćne Francuske u Zrenjaninu.

Ove subote u 19 časova naš tim će u Kreteju ponovo igrati protiv "trikolora" u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022, a taj meč biće prenošen na TV Arena sport i na RTS-u.

U najavi večerašnjeg meča, selektor Toni Đerona rekao je da je ekipa na novom početku i da očekuje potpuno različitu situaciju od utakmice u Staklenoj dvorani u Zrenjaninu.

"Naravno, biće to 100 odsto drugačija utakmica. U drugom poluvremenu u Zrenjaninu, Francuska je igrala drugačije. Očekujem teži meč, fizički zahtevniji. Pokušaće mnogo više da trče. Biće to totalno drugačija priča", rekao je Đerona pred put.

U okviru januarskog ciklusa, "orlove" čeka još duel protiv Grčke u Zrenjaninu 13. januara i u toj utakmici mogla bi da bude jača za Petra Nenadića, najboljeg rukometaša Evrope.

Plasman na Evropsko prvenstvo izboriće po dve najuspešnije ekipe iz osam kvalifikacionih grupa, kao i četiri trećeplasirane ekipe.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi