Bolni raskid

ON MMA SNAGATOR, ONA P*RNO DIVA: Odrekla se slave i snimanja, rodila mu blizance, a onda je droga uništila sve!

Autor Nikola Lalović

Ovo je jedna od najpoznatijih veza Amerike.

Izvor: Youtube/Red Carpet Report on Mingle TV

TIto Ortiz je legenda MMA i bivši šampion u poluteškoj kategorijiu UFC-u, a njegova najpoznatija ljubavna veza je brak sa jednom od najpoznatijih p*rno diva svih vremena. 

On je dugo bio u braku sa Dženom Džejmison, a zajedno su bili od 2006. godine pa sve do raskida 2013. 

Uvek su bili u centru pažnje, a Džena je u to vreme već prestala da se bavi snimanjem, nije bila u industriji "filmova za odrasle". Posvetila se porodici i Ortizu rodila blizance. 

Isprva je sve delovalo sjajno, a onda je nekadašnja zvezda p*rno filmova zapala u ogromne probleme vezane za zavisnost. 

"Bio sam zaljubljen u tu ženu. Veoma je pametna, veoma bistra, predivna", rekao je Ortiz. Ali onda se sve promenilo, što je Ortizu posebno teško palo, jer su njegovi roditelji takođe bili zavisnici. 

"Uzimala je oko 80 miligrama tri ili četiri puta dnevno, postala je zavisnica, a video sam sličnost sa onim što sam video kod svojih roditelja", ispričao je on. 

Kasnije je dobio starateljstvo nad decom, a Džena je potrošila gotovo sav novac koji je zaradila. A zaradila je milione snimajući filmove!

"Gubila je sve. Spisakala je osam miliona dolara u četiri godine. Rekao sam joj da neće imati ni dolara jednog dana, a ona je rekla da ju je briga", priseća se Ortiz. 

Na kraju se deca ni ne sećaju svoje majke, a čuveni MMA borac misli da je tako i bolje.

"Otišla je, ali je u isto vreme i bila žrtva same sebe. Pokušao sam da joj pomognem, ali nisam mogao. Znam istinu. Stvari koje su se dešavale meni i deci tada bi vas raspametile. Zahvalan sam što su bili jako mladi da nisu shvatali šta se dešava u njihovoj kući, šta će biti sa njima. Oni je se i ne sećaju", ispričao je on. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.