PROMO

Mozzart prepoznaje ljubav Kruševljana prema sportu

Izvor Promo

Ova kompanija kroz niz akcija podržala širenje sportskog duha u gradu na Rasini, od otvaranja terena do podrške razvoju bilijara

Izvor: Davor/DARTstudio

Od fudbala, košarke, odbojke do – bilijara!

Kompanija Mozzart prepoznaje ljubav Kruševljana prema sportu i uvek se trudi da pomogne, bilo da su to najveće akcije poput otvaranja multifunkcionalnih igrališta ili donacije zaljubljenicima u neke druge igre.

Takmičarski sto za bilijar i propratna oprema stigli su u grad na Rasini, pa su nove nade dobile priliku da razvijaju svoj talenat.

"Nismo imali adekvatne uslove do sada, ali uprkos tome, u Kruševcu je konstantno rastao broj igrača koji žele da učestvuju na turnirima i usavršavaju igru. Sada u mirnoj i inspirativnoj atmosferi dele znanja i spremaju se za dalja takmičinja. Želim da izrazim veliku zahvalnost kompaniji Mozzart koja nam je donirala takmičarski sto, sada se bilijar trenira svakodnevno kod nas. Ova promena može da bude prekretnica i prvi korak ka razvoju ovog sporta u Kruševcu", istakla je Suzana Aleksić, koja se obratila Mozzartu za pomoć.

Izvor: Davor/DARTstudio

Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću se uvek trudi da podrži zalaganje pojedinaca, klubova ili saveza i učestvuje u širenju sportskog duha, a kroz donacije i medijsku promociju pomaže da i manji sportovi dobiju na popularnosti.

Na Mozzartovoj sportskoj mapi odavno je ucrtan Kruševac, gde su do sada izgrađena četiri sportska terena – dva košarkaška: "Dragan Gagi Milosavljević" i "Dejan Grbović" i dva multifunkcionalna – za fudbal, košarku i rukomet.

Izvor: Davor/DARTstudio

Nedavno je u Kruševac stigla i donacija sa Humanitarnog tiketa u podne, kada je košarkaški trener Vladimir Lučić osvojio 141.200 dinara za pomoć Domu za decu i omladinu "Jefimija". U jeku epidemije, kompanija Mozzart donirala je pakete sa životnim namirnicama najstarijim sugrađanima, a uoči praznika, zdravstveni radnici u novoj kovid-bolnici u ovom gradu dobili su pakete voća.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi