Ostali sportovi

PRIZNANJE ZA ZVEZDU: Najbolji sportski brend u Srbiji

Autor Mladen Šolak

Priznanje za crveno-bele

Izvor: MN Press

KK Crvena zvezda saopštila je da je dobila veliko priznanje i da je laureat najveće regionalne godišnje konferencije na kojoj se dodeljuju nagrade za najbolje sportske brendove.

"KK Crvena zvezda je proglašena za najbolji brend na teritoriji Srbije u konkurenciji sportskih organizacija", poručeno je sa Malog Kalemegdana.

"SPORTO, regionalna godišnja konferencija tradiconalno je održana, ovog puta kao što tradicija nalaže u Portorožu, već u digitalnom format. Gosti su bili eminentne ličnosti iz sveta biznisa i sporta, a kao gosti predavači pojavili su Mark Kjuban, vlasnik Dalas Meveriksa i Arsen Venger, legendarni trener Arsenala. I ove godine podeljene su nagrade za najbolje sportske brendove u regionu i Srbiji za 2020. godinu. Kriterijum za nagradu je istraživanje javnog mnjenja koje sprovodi agencija Mediana iz Slovenije, a to istraživanje je nedvosmisleno pokazalo da je Crvena zvezda najbolji sportski brend u Srbiji!", navedeno je.

Laskavo priznanje podelila su dva člana crveno-bele porodice jer je prvo mesto dodeljeno KK Crvena zvezda mts i fudbalskom klubu. Ovo je treći put da je KK Crvena zvezda osvajač velikog priznanja na SPORTO konferenciji.

Trebalo bi pomenuti da je u konkurenciji sportista nagradu osvojio osvedočeni Zvezdaš Novak Đoković, dok je u konkurenciji dama laureat Ivana Španović.

’’Velika nam je čast što smo od strane organizatora konferencije Sporto proglašeni za najbolji sportski timski brend u Srbiji. Ovo predstavlja pravu potvrdu našeg dugogodišnjeg rada i ulaganja da izgradimo ozbiljan sistem, koji je prepoznatljiv širom Evrope. Taj sistem čine pre svega ljudi koji su svakoga dana u potpunosti posvećeni Crvenoj zvezdi. Njihova strast i emocija prema crveno-belim bojama je motor svih naših uspeha na terenu i van njega. Predsednik kluba, uprava, svi zaposleni i veliki broj volontera čine ono što je Crvena zvezda danas – najbolji sportski brend regiona. Svi oni daju nemerljiv doprinos rezultatima, uspesima i kreiranju slike o uspešnom i modernom klubu na nivou evropskih velikana. Na ovo gledamo kao na potvrdu dobrog rada i obavezu da u narednom periodu budemo još bolji’’, istakao je Janko Stanković direktor marketinga Crvene zvezde mts.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.