To se čekalo...

NAJLEPŠA MMA FAJTERKA NA SAJTU ZA ODRASLE: Ispunila je želju fanovima - konačno je gola!

Autor Dušan Ninković

Sada svi mogu da kupi njene golišave fotografije.

Izvor: Instagram/paigevanzant/printscreen

Navijači su godinama priželjkivali ovo, a ona im je konačno ispunila želju. Pejdž Vanzant, najlepša devojka borilačkih sportova, konačno je rešila da se u potpunosti skine!

Pejdž je svojevremeno bila pod ugovorom sa UFC-om, ali je ta saradnja prekinuta jer ona nije bila zadovoljna finansijskim uslovima koje je imala. Zato je rešila da promeni sport i prebaci se na boks u kom se ne nose rukavice, gde će joj prihodi biti ogromni.

Priča se da će Vanzant zarađivati oko 800 hiljada američkih dolara po meču, ali je pronašla način i za dodatnu zaradu. Vanzant je, nakon apela svojih fanova da otvori ''Onlyfans'' profil, konačno skupila hrabrosti da se pojavi na sajtu za odrasle.

To je objavila u storijima na Instagramu, gde je okačila svoje gole, ali cenzurisane fotografije i link ka sajtu na kom mogu da se kupe u originalnoj verziji. Doduše, Pejdž nije napravila profil na poznatom sajtu preko kog brojne starlete i ostale javne ličnosti prodaju svoju intimu.

Otišla je korak dalje! Napravila je sopstveni sajt. Tako na internet adresi paigefanzant.com možete d se pretplatite na materijal koji ova sportistkinja kreira.

Izvor: Instagram/paigevanzant/printscreen

Izvor: Instagram/paigevanzant/printscreen

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi