zna šta hoće

CRNOGORKA PREBILA MUŠKARCA PA OBEĆALA MILIONČE MAMI! Istetovirana MMA lepotica prepuna samopouzdanja (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Lepa Julija ušla u PFL, sigurna u pobedu

Izvor: Printscreen/YouTube/Slavik Junge

Istetovirna MMA lepotica poreklom s ovih prostora potpisala je ugovor sa promocijom Profesionalna liga boraca (PFL) i obećala da će milion dolara nagrade za pobedu pokloniti majci!

Julija Pajić se dva puta tukla u Srbiji, poreklom je Crnogorka, živi u Nemačkoj, a široj javnosti je postala poznata kada je u kavezu prebila MUŠKARCA!

PFL je promocija koja ima ligaški sistem takmičenja, sa regularnom sezonom, plej-ofom i borbama za titulu. Pajićeva će biti jedna od osam takmičarki u lakoj kategoriji. Pobednik osvaja milion dolara.

Njoj će se priključiti šampionka iz 2019. Kejla Harison, zatim Sindi Dandoaa, Džena Fabijan, Oleka Kolesnik, Marijana Moris, Larisa Paćeko i Laura Sančez.

Ova 23-godišnja fajterka ima skor 3-0 u profesionlnoj karijeri, ali se proslavila kada je potpuno dominirala u egzibicionoj borbi sa jednim izbacivačem.

Julija Pajić protiv izbacivača
Izvor: YouTube/Slavik Junge

Julija je dva puta nastupala u Srbiji na borbama promocije SBC.

"Uz svakodnevne treninge, ova mlada ratnica u slobodno vreme bavi se modelingom, plivanjem, sviranjem klavira. Pored našeg jezika govori nemački i engleski, i trenutno uči i ruski. Njen konačni cilj koji je sebi postavila je osvajanje šampionske titule u nekoj od najvećih svetskih organizacija kao što su UFC, M1, Bellator, PFL, itd. Najveću podršku na tom putu gradjenja velike internacionalne karijere i konačnog uspeha ima od svoje majke Biserke, brata Olivera i Amira Sadikovića", govorio je organizator borbi i direktor SBC-a Bojan Mihajlović.

Njen otac je iz Crne Gore, majka iz Bosne, rođena je i živi u Nemačkoj, često obilazi Crnu Goru, ali i ide u Zagreb, gde trenira u American Top Teamu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi