Kraj

NAJJAČI NFL IGRAČ MENJA TIM - POSLE 10 GODINA! Legenda je objavila da je KRAJ!

Autor Mladen Šolak

Gotovo je, čovek-stena menja tim

Izvor: instagram/jjwatt

Legendarni NFL defanzivac Džej-Džej Vat (31 godina) menja tim posle 10 godina!

On je na Tviteru objavio da je tražio od rukovodstva Hjuston Teksansa da ga puste da ode i uprava mu je izašla u susret, što znači da će trostruki dobitnik nagrade za najboljeg defanzivca prvi put u karijeri promeniti sredinu.

A u Hjuston je stigao 2011!

Čuveni čovek-stena iz Viskonsina, visok 196 centimetara i težak 131 kilogram, rekao je da je seo za sto sa članovima Mekner porodice, koja vodi tim i da je tražio da ode.

"Dogovorili smo se na obostrano zadovoljstvo. Došao sam ovde pre 10 godina kao klinac iz Viskonsina koji nikad nije bio u Teksasu. Sada ne mogu da zamislim svoj život bez Teksasa", rekao je on.

Vat se setio kako su ga navijači dočekali zvižducima, ali da su ga nedugo potom zavoleli i tretirali kao člana porodice.

Gde će da nastavi karijeru? Još nije poznato.

"Uzbuđen sam i radujem se novoj prilici. Radio sam veoma naporno, ali istovremeno je i teško da krenem dalje. Samo hoću da znate da vas volim i poštujem", rekao je on.

Vatu je do isteka ugovora ostala još jedna godina i duguje mu se 17,5 miliona dolara, s tim da njegova plata u 2021. nije garantovana. A sada je slobodan da potpiše za bilo koji tim.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi