Ovo nikad nismo videli...

RUS SA NAJVEĆIM BICEPSIMA OPERACIJOM SPASAO ŽIVOT: ''Popaj'' ubrizgao ULJE u obe ruke!

Autor Dušan Ninković

Neverovatan pokušaj da napravi biceps obima 60 centimetara.

Izvor: Instagram/ruki_bazuki_official/printscreen

Kiril Terešin, ruski MMA borac, morao je hitno na operaciju. Razlog za to su njegovi ogromni bicepsi, koji su mu ugrozili zdravstveni stanje.

''Hulk iz Rusije'', ''Ruski Popaj'' ili ''Ruke Bazuke'' kako glase nadimci ovog čoveka ubrizgavao je ogromne količine ulja u svoje ruke, kako bi ličio na čuvenog brazilskog bildera Romarija dos Santos Alvesa, ali i crtanog junaka mornara Popaja.

''Operacija tricepsa na desnoj ruci je prošal uspešno. Zahvaljujemo hirurgu Dmitriju Vladimiroviču Melnikovu što je obavio ovu tešku operaciju i spasao mi život. Hvala i Albini Abazalijevoj koja je vodila računa o mojoj ruci nakon operacije'', napisao je Kiril na Instagramu.

Kako je pre četiri godine tvrdio Terešin, on je u nadlaktice obe svoje ruke ubrizgao posebno pravljenu mešavinu ulja. Tu smesu je napravio sam, u kućnim uslovima, a sastojala se od maslinovog ulja, benzil alkohola i lidokaina.

Rus je želeo da ubrizgavanjem tečnosti u svoje bicepse poveća njihov obim, odnosno dostigne čak 60 centimetara. Ipak, ubrzo je shvatio da će mu zbog toga žvot biti ugrožen.

Terešn je svojevremeno pokušavao da napravi karijeru u dva sporta. Na njegovom MMA debiju prebio ga je rival Oleg Mongol, pa se on okrenuo šamaranju, koje je popularno u Rusiji.

Kiril Terešin MMA
Izvor: Youtube/Plastic Paddy

Vasilij Kamocki, svetski kralj šamara, zadao vrlo jak udarac Kirilu Terešinu i pobedio u tom meču. Samo jedan zamah rukom bio je potreban Kamockom da Terešina bukvalno pošalje na pod, a okupljeni navijači su morali da ga pridižu na noge.

Kiril Terešin šamaranje
Izvor: Youtube/Clasa noastra

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

mma