još malo

SRPSKI DŽEJSON STEJTAM SE VRAĆA U KAVEZ! Novi Sad ponovo domaćin MMA spektakla prepunog zanimljivih borbi

Autor Pavle Knežević

Pregršt borbi za sladokusce

Izvor: SBC

Dolazi nam vikend, a samim tim i 30. jubilarna MMA revija u organizaciji Serbian Battle Championship, jedne od vodećih evropskih promocija.

Ova će se održati 13. marta 2021. u Novom Sadu, u hali Spens, nažalost, bez prisustva publike, zbog poznatih okolnosti, uz sve mere predostrožnosti. U glavnoj borbi SBC 30 Revenge manifestacije čeka nas srpsko-brazilski duel između dva iskusna profesionalca - Slobodana "Limpa" Maksimovića i opasnog i prekaljenog Bruna Leandra Soareza Lobata.

Poznat kao "srpski Džejson Stejtam", Maksimović je dokazano ime u međunarodnim okvirima i ovom pobedom traži povratak ka poziciji izazivača za SBC šampionski pojas u lakoj kategoriji, koji bi mu otvorio vrata najvećih svetskih borilišta. Sa druge strane, iskusni Brazilac, takođe nekadašnji izazivač za SBC pojas, želi da stigne do najvažnije pobede dosadašnje karijere.

U drugoj najvažnijoj borbi večeri, neporaženi talenat iz Beograda, Borislav Nikolić, predstavnik beogradskog "Secutora”, odmeriće snage sa takođe neporaženom kirgistanskom zvezdom u usponu, Žildibekom Simukom.

Što se tiče ostalih borbi, neporažena nada domaće i internacionalne scene, Predrag Bogdanović iz novosadskog Family Fight Team-a, boriće se protiv Gruzijca, Tamaza Bohorišvilija, koji je do svih profesionalnih trijumfa stigao završnicama u prvoj rundi.

Očekuju i nastupi najboljih imena domaće i regionalne MMA pozornice.

SBC šampion i učesnik borbe godine u Brave CF organizaciji, Miro Jurković vraća se u SBC Revenge kavez protiv Miloša Kostića. Stefan Negucić imaće priliku da još jednom zablista, ovog puta protiv opasnog Aslana Gorgišvilija iz Gruzije.

Prava poslastica biće nastupi Benjamina Šehića iz Bosne i Hercegovine, kao i mladih nada Nikole Egića i Ognjena Dimića iz Srbije, koji će odmeriti snage sa ratnicima koji dolaze iz Turske - Cihan Kaplana, Đamal Rustem i Halil Amar.

Izvor: SBC

Publika će moći da vidi sve borbe dan kasnije, odnosno 14. marta, na televiziji B92.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

mma