I OVE SEZONE!

FINALE LIGE ŠAMPIONA U BEOGRADU - 3 GODINE ZAREDOM!? Vest koja će obradovati ljubitelje vaterpola!

Autor Milutin Vujičić

Glavni grad Srbije glavni kandidat.

Izvor: MN Press

Finalni turnir Lige šampiona za sezonu 2020/21 mogao bi da se održi u Beogradu.

Hanover je zbog aktuelne situacije sa korona virusom morao da odustane od organizacije ovog turnira, a kako prenosi portal "Total Waterpolo" - glavni kandidat je prestonica Srbije. I ne samo to, Beograd bi bio domaćin i još dve sezone posle te!

Najveća vaterpolo sila u 21. veku ove sezone nema predstavnika u eliti, ali bi bez obzira na to Beograd sigurno bio dobar domaćin, kao što je to bilo i pre osam godina.

Završnica Lige šampiona igrala se 2013. godine u glavnom gradu Srbije, kada je domaća publika bodrila Crvenu zvezdu i pomogla joj da se popne na krov Evrope. Beograd je takođe bio domaćin i reprezentativnih turnira, poput završnice Svetske lige, Evropskog prvenstva...

Za sada nema informacija na kom bi se bazenu igrao turnir Lige šampiona, ali sasvim sigurno bi to bio događaj bez prisustva publike.

S obzirom da se najavljuje da bi Beograd tri godine uzastopno bio domaćin, Srbija bi dobila predstavnike u ovom takmičenju, samo ostaje da se vidi ko bi dobio specijalnu pozivnicu - Zvezda, Partizan, Šabac, Novi Beograd, Radnički...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.