NA NOVOM POSLU

IGRAO SAM U PARTIZANU, ALI ZVEZDU VOLIM OD MALIH NOGU: Trofejni reprezentativac novi generalni direktor crveno-belih!

Autor Nebojša Marković

Njega se sigurno dobro sećate...

Izvor: MN Press

Zanimljiva vest stiže nam iz domaće odbojke.

Nekadašnji trofejni reprezentativac odbojkaške reprezentacije Srbije i bivši igrač Partizana, sada je postao generalni direktor OK Crvena zvezda!

Radi se o Nikoli Rosiću, čuvenom liberu naše selekcije, koji je na pomenutoj poziciji nasledio Anu Avramović.

"Odbojka je moj život i želim da joj dam još više u budućmosti. Ovo nije moj povratak, već duže vreme imam internacionalni kamp sa Aleksandrom Atanasijevićem i partnerski učestvujem u jednoj menadžerskoj agenciji", počeo je Rosić na zvnaičnoj promociji.

On je potom otkrio otkud to da je on sada deo Zvezde iako je nekada nosio dres Partizana.

"Zašto Zvezda? Igrao sam u Partizanu, ali svi moji prijatelji znaju kojiko ja volim ovaj klub i ovo je ispunjenje mog dečačkog sna, mojih ukućana i moje sestre, koja je bila učesnik jednog od dva najveća uspeha kluba", emotivno je ispričao Rosić.

Izvor: MN Press

On je dodao da postoje dva najvažnija cilja. Prvi je da Zvezda ekomonski "ozdravi" i vrati se na mesto koje Zvezdi u Srbiji i Evropi pripada, a onda i da se stvore najbolji uslovi za mlađe kategorije.

"Plan je da napravino prepoznatljiv sistem kod nas i šire, da damo primer i ostalim klubovima i budemo škola odbojke koja će dati buduće reprezantativce. Napravili smo jak Upravni odbor, to su ljudi koji su puni energije i želje da zajedno postignemo isti cilj i da se Zvezdi vrate slavni dani. Hvala svim u klubu a posebno gospođi Ani Avramović, koja me je oberućlčke prihvatila i koja će ostati moj savetnik", poručio je Rosić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.