elegantno i gospodski

PROZIVAO SRBINA, OVAJ MU ZAPUŠIO USTA: Brazilac se bunio, Rakić mu sve lepo objasnio, a onda se bacio na sarme! (FOTO)

Autor Pavle Knežević

Ne može da preboli poraz, bolje da se nije javljao

Izvor: Profimedia

Aleksandar Rakić je pobedio na poene Tijaga Santosa i tako se stavio u konkurenciju da izazove šampiona poluteške kategorije Jana Blahoviča, ali Brazilac i dalje ne može da pređe preko toga.

Prošlo je mesec dana, ali Santosa i dalje peče poraz, a posebno se iznervirao kad je "Raketa" rekao da je to bila "laka pobeda". "Mareta" je odlučio da prozove Srbina, ali se verovatno pokajao kako mu je Rakić zapušio usta!

Rakić je kontrolisao meč, sve sudije su glasale za njega, kao i većina medija, ali je Santos bio pogođen komentarima, pa je izvukao brazilsku statistiku, koja je išla njemu u prilog.

"Laka borba jer te nisam nokautirao! Razumem da moji protivnici pobeđuju kad ih ne nokautiram", napisao je Tijago.

Rakić mu je elegantno odgovorio:

"Stvarno te poštujem, Tijago, ali kada si poslednji put nokautirao nekoga hodajući unazad u strahu za svoj život i da ćeš moći da izađeš sa oba kolena netaknuta".

Posle toga je Brazilac okačio brazilsku statistiku, rekavši da su mu "svi specijalizovani sajtovi" dali prednost u udarcima.

Rakić mu je odgovorio u šaljivom tonu, a onda je na Instagramu okačio kako su zaista specijalizovani sajtovi bodovali borbu: svi do jednog u korist Srbina.

Izvor: Instagram/rakic_ufc

Na kraju je celu prepisku elegantno završio rečima "A sad najvažniji deo", a onda okačio fotografiju sarmi koje mu je majka napravila.

Izvor: Instagram/rakic_ufc

Kako ga ne voleti?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.