PROBLEMI

ŠUMAHER OSTAJE BEZ NOVCA, KORINA PRODAJE LUKSUZNU VILU: Žena legendarnog Nemca traži 6.000.000 evra za imanje!

Autor Nebojša Marković

Već godinama se priča koliko je njegovo lečenje skupo...

Izvor: YouTube/Formula 1

Situacija Mihaela Šumahera je i dalje vrlo teška i legendarni vozač Formule 1 i dalje zahteva veliku i skupocenu negu.

Nekadašnji sedmostruki šampion Formule 1 i nalazi se u teškom zdravstvenom stanju posle nesreće na skijanju koju je doživeo još u decembru 2013. godine, a sada su se pojavile nove informacije vezane za njegovu porodicu.

Mihaelova supruga Korina rešila je da proda njihov zajednilki ranč za gotovo 6.000.000 evra!

Ovu vest donosi nemački magazin "Bunte", a godinama unazad su postojali navodi u medijima da su troškovi za Šumaherovo lečenje izuzetno skupi i da je njihovoj porodici potrebno da pažljivo vode računa o finansijskoj situaciji.

Moguće je da je zbog toga Korina Šumaher rešila da oglasi imanje na prodaju za 5.870.000 evra, koje se nalazi kraj jezera Ženeva i prostire na dva hektara, odnosno oko 20.000 kvadratnih metara.

Mihael i Korina su ovo imanje kupili za oko 3.500.000 evra kada je Šumaher bio na pragu osvajanja pete titule prvaka sveta, na kojem se nalazi i velika konjska farma.

Međutim, kako je Mihael već godinama u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i bračni par Šumaher u njemu ne može da uživa zajedno, ovo imanje bi sada moglo da bude prodato.

O Šumaherovom zdravstvenom stanju se jako malo zna i njegova porodica uspeva da brojne informacije sačuva od svetske javnosti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.