BOMBA!

PROFESORKA MATEMATIKE UŠLA U RING I DOBILA BATINE: Obukla tange i zaludela svet, Englezi joj traže prljave čarape!

Autor Milutin Vujičić

E, svašta...

Izvor: Instagram/ebanie_bridges/printscreen

Australijska bokserka Ebani Bridžis privukla je pažnju svih svetskih medija prethodne nedelje pošto se na merenju pred borbu pojavila u izazovnom donjem vešu.

Zbog tangi i sjajne figure postala je mnogima favorit pred ulazak u ring sa Šanon Kortenej, međutim dobila je ozbiljne batine i izubila toliko iščekivan duel, pa se potom "pohvalila" fotografijama na kojima joj je zbog modrica promenjen lični opis.

Zanimljivo je da je inače profesorica matematike u jednoj srednjoj školi, a prošle godine dok nije bilo sporta zbog korona virusa - snalazila se i prodavala svoju odeću.

Štaviše, od toga je zarađivala veoma dobro, čak i na bizarnostima.

"Navijači iz Engleske su najbolji. Profesionalno se bavim boksom i upravo sam prodala jednom navijaču iz Engleske prljave čarape za 500 funti. Kome treba OnlyFans kad imaš prljave čarape", napisala je Ebani na društvenim mrežama i otkrila šta je najviše šokiralo:

"Ono što je najgore, traže mi smrdljive čarape više nego gaćice. To je je**no čudno. Razočarana sam što me nisu tražili da im se potpišem...", iznenadila se bokserka.

Ebani koja navija za Lids junajted, verovatno zbog Marka Viduke, mada se fotografiše u dresu brazilskog fudbalera Rafinje, nije se još potpuno pronašla u boksu, ali je svesna da uspeh najviše dolazi zbog atraktivnog izgleda.

"Silikoni pomažu, trebalo bi da uložim. Pomaže i moj stil borbe, harizma i moja ličnost. Sport je i zabava, a kukanje te neće nigde odvesti", savetuje ona druge.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi