OVO SU DETALJI

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA ZA MALOG GAVRILA, STUDENTI POMAŽU SPORTOM: Prijavite se za takmičenja na Adi i budite humani!

Autor Nebojša Marković

Ovako i vi možete da pomognete.

Izvor: Privatna arhiva

Srbija nastavlja da prikuplja novčanu pomoć za malog Gavrila Đurđevića, a ponovo je sport u centru pažnje.

Mnogo je humanitarnih akcija i aukcija održano otkako je prodata kapitenska traka Kristijana Ronalda posle utakmice Srbija - Portugal, a sada je tu još jedna.

Naime, na Danima studenata koji se održavaju od 24. do 29. aprila na Adi Ciganliji, biće održana velika humanitarna akcija skupljanja novčane pomoći za lečenje malog Gavrića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

"Centralni događaj manifestacije se održava za vikend 24. i 25.04. na otvorenim terenima JP Ada Ciganlija, od 10 do 18 časova. Takmičimo se u fudbalu, košarci, odbojci i još nekim zanimljivim veštinama kao što su šutiranje trojki, takmičenje u snazi, šutiranje humanitarnog penala i slično. Sve informacije o manifestaciji, poput načina i uslova o prijavljivanju za učešće, Agendu, Pravilniku o takmičenju i ponašanju i slično možete pronaći na stranici - www.atssb.edu.rs/danistudenata ili na Instagram profilu studenti.tehakademija", navode organizatori humanitarne akcije, studenti Akademije tehničkih strukovnih studija u Beogradu.

Zbog toga se pozivaju svi koji žele da pomognu i učestvuju da to ovde urade do petka 23. aprila u 17 časova.

"Za sve učesnike obezbeđeni su osveženje i okrepljenje, a za pobednike namenjeni pehari, zahvalnice i majice. Promovišemo humanost, viteštvo, takmičarski i timski duh i zajedništvo! Studenti i mladi su ključ napretka jednog društva, pokretač energije i odraz humanosti! Ujedinjeni, za Gavrila! Vidimo se na Danima studenata Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd - za Gavrila!"