napeto

OPIPLJIVA MRŽNJA! PAŠĆE KRV U KAVEZU: Ne podnose se uopšte, suočavanje pre borbe je bilo vrlo napeto (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Ne kriju koliko se mrze

Izvor: Printscreen/Twitter/ep

Očekuje nas možda i najbolji UFC program u istoriji ovog vikenda. Pregršt je fantastičnih borbi u najavi, gledaćemo i povratak našeg Stefana Sekulića u oktagon, ali već sada možemo reći da su neki mečevi više od sporta!

U glavnoj borbi večeri, Horhe Masvidal će izazvati šampiona Kamaru Usmana u velter kategoriji. "Nigerijski košmar" već je pobedio Amerikanca prošlog leta na poene, ali je to bila prilično dosadna borba, a on sam je išao na sigurno.

Usman je posle priznao da mu to nije bila najbolja borba i tražio je ponovo u želji da pokaže da može bolje. Masvidal je, sa druge strane, uleteo bukvalno u poslednji čas, manje od nedelju dana pre borbe, jer je Gilbert Berns bio pozitivan na kovid.

Masvidal je poznat kao "loš dečko", koji se i van kaveza kači sa svima i deluje da stvarno ne podnosi Usmana, a ni ovaj mu nije ostao dužan. Na suočavanju pre borbe njih dvojica su se gledali pogledima punim prezira, a kada je Dejna Vajt rekao da je dosta i da se sklone, oni su nastavili da se gledaju.

Mržnja je bila opipljiva, a posle toga je Masvidal nekoliko puta prstom prešao preko vrata, signalizirajući da će "zaklati" protivnika.


Inače, u glavnom programu nas čekaju još dve fenomenalne borbe u ženskoj konkurenciji. Šampionka u slama kategoriji, Džang Veili braniće pojas protiv sjajne Rouz Namajunas; u muva kategoriji šampionka Valentina Ševčenko braniće svoju titulu protiv odlične Džesike Andrade.

U glavnom programu tu je još i obračun Juraje Hola i Krisa Vajdmana u srednjoj kategoriji, dok Entoni Smit protiv Džimija Kruta ponovo krči put poluteškom kategorijom nakon poraza od našeg Aleksandra Rakića.

Sekulića čeka jako težak posao protiv veterana Dvajta Granta.

O svemu ovome čitaćete na MONDU opširnije u subotu.

Tagovi